Başak:“Biz Her Şeyden Önce Partiliyiz”

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı tarafından, İzmir 1. Bölge Koordinasyon seçim sorumlusu olarak görevlendirilen eski Milletvekilleri Ali Yiğit, Musa Çam ve Konak ilçe eski başkanı Mehmet Şakir Başak alan çalışmalarına zaman kaybetmeden başladı.

07 Mart 2019 - 09:08

İlk toplantıyı CHP Buca İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştiren sorumlular seçim stratejisine yönelik çalışma yaptı. Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ ilçenin sorunlarını sokak sokak aktardığı toplantıda devam eden seçim çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Bucaspor kulübü yöneticlerinden de katılımın sağlandığı toplantı başarılı geçti.


Sokak Çalışmalarına katıldılar

Toplantının ardından CHP Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç’ın Otokent esnaf ziyareti programına dahil olan Ali Yiğit ve Mehmet Şakir Başak esnafın talep ve sorunlarını dinleyerek not ettiler.


Başak:“Biz her şeyden önce partiliyiz”

Toplantıya ilişkin açıklama yapan Başak: “ Biz partili kimliğimizi her zaman, her şeyden önde tuttuk. Birlik ve bütünlük içerisinde İzmir’de ilkelerimizin iktidarının devam etmesi için var gücümüzle gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Kırgınlık değil, çalışma zamanıdır. Cumhuriyet Halk Partimiz demokrasi ve özgürlüğümüzün tek teminatıdır. Bu yüzden bu ekonomik krizin ağır koşulları altında ezilen halkımıza derman belediyecilik anlayışıyla, yerel yönetimlerimizin iktidarında nefes aldırmak, huzurlu ve mutlu yaşamalarını sağlamak istiyoruz. Bu yüzden sokaklardayız. Sokaklarda halkımızla omuz omuza olmaya devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.

Bu haber 1231 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()