Bakanlıktan 'kiralara ilişkin AKP'yi bilgilendirdik' açıklaması

Kültür Bakanlığı, turizm tesisi yapımı için kamu arazisi tahsis edilenlerin yapacağı ödemelere ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

12 Mayıs 2021 - 14:41

Kültür ve Turizm Bakanlığı, "turizm tesisleri yapılmak üzere adlarına kamu arazisi tahsis edilen Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan belgeli yatırımlar ve işletmecilerin; kira, kesin izin, kesin tahsis, irtifak hakkı, kullanma izni, yararlanma, ilave yararlanma bedelleri ve hasılat paylarının ertelenmesi için" çalışma başlatıldığını duyurdu.

Açıklamadaki en dikkat çeken unsur, Bakanlığın söz konusu işleme ilişkin "AK Parti Grubu ve Sayın Milletvekilleri ile paylaşılmıştır" ifadesine yer vermesi oldu.

Bakanlığın söz konunusu bilgilendirmeyi neden ilgililere yapmadığı, kamuoyuna yapılan açıklamada "AKP ile paylaşıldı" ifadesine neden yer verdiği merak konusu.

 

 

Bu haber 319 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kirada yüzde 25 sınırı kesin kalkacak
Kirada yüzde 25 sınırı kesin kalkacak
'ABD’ye 135 milyon dolar ödeyip döneceğim' dedi: Sezgin Baran Korkmaz kim, nasıl kaçtı?
'ABD’ye 135 milyon dolar ödeyip döneceğim' dedi: Sezgin Baran...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()