Bakan Soylu'dan Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'le ilgili açıklama

İçişleri Bakanı Soylu, Kırmızı bültenle aranan Thodex’in kurucusu firari Faruk Fatih Özer ile ilgili, 'Dün itibariyle de Arnavutluk’ta yakalanmış oldu. 2 arkadaşımız şu anda Arnavutluk’talar' dedi.

31 Ağustos 2022 - 15:35

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli sivil toplum kuruşu temsilcileri ile “Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddet” toplantısında bir araya geldi. Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bakan Soylu, dün Arnavutluk’ta yakalan Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer ile sorulan soruyu yanıtladı.

Soylu, "Bir iade süreci var. Biz geçen Nisan ayında İNTERPOL üzerinden kırmızı bülteni çıkarmıştık. Dün itibariyle de Arnavutluk’ta yakalanmış oldu. 2 arkadaşımız şu anda Arnavutluk’talar. Hem dosyalarla hem de iade süreci için oradalar. İade süreci oradaki mahkemenin hangi tarihte olacağına ve mahkemede verilecek karara bağlıdır. O karar çerçevesinde biz iadeyi bekliyoruz" dedi.

Bu haber 240 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kirada yüzde 25 sınırı kesin kalkacak
Kirada yüzde 25 sınırı kesin kalkacak
'ABD’ye 135 milyon dolar ödeyip döneceğim' dedi: Sezgin Baran Korkmaz kim, nasıl kaçtı?
'ABD’ye 135 milyon dolar ödeyip döneceğim' dedi: Sezgin Baran...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()