Bakan Soylu'dan 'normalleşme' açıklaması: Daha yoğun denetim modeline geçiyoruz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, normalleşme süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, "Kontrollü normalleşme döneminde yeni ve daha yoğun denetim modeline geçiyoruz. Milletimizin fedakarlığıyla bu süreci birlikte atlatacağız." dedi.

02 Mart 2021 - 10:06

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, koronavirüs pandemisiyle mücadelede başlayan yeni dönemle ilgili açıklamalarda bulundu. Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kontrollü normalleşme döneminde yeni ve daha yoğun denetim modeline geçiyoruz. Milletimizin fedakarlığıyla bu süreci birlikte atlatacağız." ifadelerini kullandı.

fgj

Bu haber 432 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kirada yüzde 25 sınırı kesin kalkacak
Kirada yüzde 25 sınırı kesin kalkacak
'ABD’ye 135 milyon dolar ödeyip döneceğim' dedi: Sezgin Baran Korkmaz kim, nasıl kaçtı?
'ABD’ye 135 milyon dolar ödeyip döneceğim' dedi: Sezgin Baran...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()