BAĞARASISPOR DA SÜRPRİZ YENİLGİLER

İzmir 2.Amatör Küme 1.Grubun şampiyonluk adaylarından Foça Belediyesi Bağarasıspor farklı galip geldiği Emiralem maçından sonra sürpriz yenilgilerle zirveyi kaybetti. Geçen hafta Yahşelli’ye deplasmanda 1-0 yenilen Bağarası, bu hafta da kendi saha ve seyircisi önünde Koyundere’ye 2-0’la boyun eğdi.

10 Nisan 2018 - 10:42

İzmir’in Foça İlçesi’nin 2.Amatör Kümedeki temsilcilerinden Bağarasıspor  8 Nisan 2018 Pazar günü Saat 15.00’te 80.Yıl Sahası’nda grubun diğer şampiyonluk adaylarından Koyundere Gençlik Spor ile karşılaştı. İlk yarısının tamamında etkili olan ve baskılı oynayan ev sahibi takım aradığı golü bir türlü yakalayamadı.  Yarı golsüz tamamlandı.

Bağarası ikinci yarıda gol için yine saldırırken, telaşsız ve kararlı bir oyun tutturan Koyundere golleri bulan  taraf oldu. Aydın Keleş ve İsa Şimşek attıkları gollerle konuk takımı deplasmanda  2-0 öne geçirdiler.

Mağlup duruma düştükten sonrada sayısız atak geliştiren Bağarası oyuncuları kaleye göndermek yerine topu ceza sahası içinde adeta erittiler. Bir türlü etkili bir vuruş yapamadılar.

Son 30 dakikasında gayretler gol atmaya yetmeyince,  maç ikinci yarının başlarında atılan gollerle tamamlandı.

Bağarası sürpriz mağlubiyetlerle iki hafta önce 4 puan farkla lider olduğu grupta bir puan farkla ikinci sıraya yerleşti. 

 

Bu haber 2430 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme Sempozyumu
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme...
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne serdi! Türkiye, cihaz ve hekim sayısında Avrupa'nın gerisinde
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()