Avrupa Günü Ahmed Adnan Saygun’da kutlanacak

Her yıl düzenli olarak kutlanan Avrupa Günü için bu yıl Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gece düzenleniyor. Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, ESİAD İzmir Avrupa Birliği Bilgi Merkezi tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi İşbirliğinde yapılacak konserde Burhan Öcal ve TASS JAZZ ekibi sahne alacak.

23 Mayıs 2022 - 14:15

Türkiye’de yer alan 19 AB Bilgi Merkezi’nin Mayıs ayı içinde gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında İzmir’de de 26 Mayıs Perşembe günü Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’ndeki kutlama saat 20.00 de başlayacak. Ücretsiz olacak etkinlik için davetiyeler Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi gişelerinden temin edilebilecek.

Bu haber 408 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()