
Evlerinde cansız bedenleri bulundu
Spot: Yunusemre ilçesindeki bir konutta meydana gelen olayda, kendilerinden haber alınamayan Acar çifti silahla vurulmuş halde bulundu.
Haber: Manisa'nın Yunusemre ilçesine bağlı Bağyolu Mahallesi'nde yaşayan İsa Acar (56) ve Mümine Acar (54) çiftinden uzun süre haber alamayan yakınları, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Çiftin yaşadığı eve ulaşan yakınları ve ekipler, karşılaştıkları manzara karşısında büyük şok yaşadı.
Eve gelen Mümine Acar’ın annesi, kızı ve damadını yerde kanlar içinde görünce durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerinde inceleme başlatıldı
Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk kontrollerde, İsa ve Mümine Acar çiftinin hayatını kaybettiği tespit edildi. Jandarma ekipleri, evin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alarak detaylı bir inceleme gerçekleştirdi.
Olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından çiftin cenazeleri, otopsi işlemleri için Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaşanan trajik olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor.