Ali Akdoğan'dan 'FETÖ' yanıtı: Fiziki görünümüm de kişiliğim de Erdoğan'a benziyor

Ordu Üniversitesi rektörü Ali Akdoğan katıldığı bir programda fikirlerinin yanı sıra fiziki görünümünün de AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzediğini söyledi.

09 Haziran 2022 - 12:17

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel'in Meclis'e taşıdığı "Ordu Üniversitesi’nde organize bir 'FETÖ' yapılanması olduğu" iddiasının ardından üniversite bu kez rektör Ali Akdoğan'ın açıklamalarıyla gündeme geldi. 

Akdoğan katıldığı bir programda "FETÖ" iddialarına fikirlerinin yanı sıra fiziki görünümünde AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a benzediği şeklindeki sözlerle yanıt verdi.

Akdoğan şunları kaydetti:

"Ben çok fazla böyle beyninin arkasında şey taşıyan adam değilim. Yapamam zaten. Öyle bir kişilik ya da kimliğe sahip değilim. Ben Recep Tayyip Erdoğan beyefendi zihniyetinde hatta beni biraz Tayyip Bey'e fiziki görünüm olarak da kişilik olarak da benzetirler. Hatta bakıyorum benim hal hareket tutum ve davranışlarım da sayın Cumhurbaşkanımıza biraz benziyor."

Bu haber 567 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Peyzaj mimarlarından Karşıyaka’ya hatıra ormanı
Peyzaj mimarlarından Karşıyaka’ya hatıra ormanı
IBAN ile ödemelere ağır cezalar gündemde
IBAN ile ödemelere ağır cezalar gündemde

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()