AKP'den Mehmet Şimşek açıklaması: 'Aktif siyaseti düşünmüyor'

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in AKP Genel Merkezi'ndeki görüşmesinin ardından açıklama yaptı.

21 Mart 2023 - 09:15

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, eski Maliye Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'i AKP Genel Merkezi'ne davet ettiği, Şimşek'in bu akşam AKP Genel Merkezi'nde Erdoğan'la görüştüğü öğrenildi.

Ancak görüşmede Şimşek'in Erdoğan'ın teklifini kabul etmediği AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in yaptığı açıklamayla ortaya çıktı.

Çelik AKP Genel Merkezi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada Mehmet Şimşek'in aktif siyaseti düşünmediğini kaydetti.

Ömer Çelik şunları söyledi:

"Sivil toplum kuruluşlarında önemli danışmanlıklar yapıyor. Dünyada geliştirilen politikalara katkı veriyor. Aktif siyaseti düşünmediğini ifade etti. Ama Sayın Cumhurbaşkanımızın parti politikalarımıza ya da hükümet politikalarımıza dönük olarak herhangi bir şekilde beyan ettiği, emrettiği her konuda yardımcı olmaya hazır olduğunu, her türlü katkıyı vereceğini, her türlü çabayı göstereceğini, emek sarf edeceğini bir kere daha ifade etti. Dolayısıyla dediğim gibi olağanüstü bir durum yok Mehmet Bey'le ilgili. Mehmet Bey zaten gelip giden bir arkadaşımız buraya. Bizim kendisiyle dışarıda da görüştüğümüz bir arkadaşımız. Aktif siyaseti kendisi düşünmüyor."

Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılmama kararının da hatırlatılması üzerine Çelik "Olağanüstü bir durum yok, bir sürpriz yok. Biz 20 yıldır seçimlere giren bir partiyiz. Her şey zamanlı bir şekilde devam ediyor" diye konuştu.

Bu haber 392 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()