AK Partili yöneticiden şok tweet! ''Keşke hepsi ölseydi''

AK Parti Eyüp Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Birim Başkanı İrem Aktaş, İsrail vatandaşları için, “keşke yaralanmayıp hepsi ölseydi” yazdı.

19 Mart 2016 - 19:06

AK Partili yöneticiden şok tweet…AK Parti Eyüp Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Birim Başkanı İrem Aktaş, İstanbul’daki patlamanın ardından attığı tweet ile tepki topladı. Kendisini Cumhurbaşkanı Erdoğan hayranı, Osmanlı Sevdalısı olarak tanıtan İrem Aktaş, saldırıda yaralanan İsrail vatandaşları için, “keşke yaralanmayıp hepsi ölseydi” yazdı.

İstanbul Taksim’deki patlamada 12 yabancı uyruklu vatandaşın da yaralandığı duyuruldu. İsrail Dışişleri Bakanlığı ise yaralı 12 yabancı uyruklu kişinin 3′ünün İsrail vatandaşı olduğunu duyurdu. Saldırıda yaralanan üç İsrail vatandaşı ile ilgili bir tweet paylaşan AKP Eyüp Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Birim Başkanı İrem Aktaş ise şoke etti.

İsrail vatandaşlarının yaralandığına dair yayınlanan haberin altına Aktaş, “Beter olsun İsrail vatandaşları. keşke yaralanmayıp hepsi ölseydi” yazdı.

Bu haber 2090 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()