7. ALAÇATI OT FESTİVALİ GÜN SAYIYOR

Dünyada bir turizm markası haline gelen Alaçatı, kendisi gibi markalaşmış festivaliyle konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

31 Mart 2016 - 09:51

Dünyada bir turizm markası haline gelen Alaçatı, kendisi gibi markalaşmış festivaliyle konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor. 7. Alaçatı Ot Festivali’nin 7-10 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirileceğini açıklayan Başkan Dalgıç, "Herkesi, Alaçatı'nın sıcaklığı ve samimiyetini tatmaya davet ediyorum. Alaçatı'nın ot kokulu eşsiz sokaklarında, güler yüzlü insanlarla güzellikleri paylaşmak, insanlarla sohbet edip ağız dolusu kahkahalar atmak ve 'O an Alaçatı'daydım' diyebilmek için herkesi bu festivali paylaşmaya çağırıyorum." dedi.

 

Bu haber 734 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
Tasarruf tedbirleri açıklandı
Tasarruf tedbirleri açıklandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()