2 hafta önce 'SADAT ile alakam yok' diyen Erdoğan bugün kendini yalanladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz haftalarda 'SADAT ve yöneticileriyle uzaktan yakından hiçbir alakam yok' derken bugün ise 'SADAT'ın kurucusunu göreve getirdim' dedi.

05 Haziran 2022 - 10:15

İki hafta partisinin grup toplantısında "SADAT ve yöneticileriyle uzaktan yakından hiçbir alakam yok" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü konuşmasında kendini yalanladı. Bugün Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen partisinin 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda Erdoğan, "SADAT'ın kurucusunu göreve getirdim. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştüm" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mayıs'ta gerçekleşen grup toplantısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamasına  "SADAT terörist yetiştiren bir kuruluştur, seçimin güvenliğini sarsacak bir şey olursa sorumlusu SADAT'tır ve Saray'dır" diyerek kapısına gittiği SADAT'a ilişkin olarak, "SADAT’ın yöneticileri, kendileriyle yakından, uzaktan hiçbir alakam olmadığı halde bunu adeta bizim şu anda kullandığımız darbeci kuruluş olduğunu söyleyecek kadar bu başkan terbiyesizleşiyor" demişti.

Bu haber 376 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kirada yüzde 25 sınırı kesin kalkacak
Kirada yüzde 25 sınırı kesin kalkacak
'ABD’ye 135 milyon dolar ödeyip döneceğim' dedi: Sezgin Baran Korkmaz kim, nasıl kaçtı?
'ABD’ye 135 milyon dolar ödeyip döneceğim' dedi: Sezgin Baran...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()