13. Alaçatı Ot Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Ülke sınırlarını aşan müzik ve şovlarıyla Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars Orkestrası Alaçatı Ot Festivali’nde binlerce kişiye müzik ziyafeti yaşattı.

19 Nisan 2024 - 22:33

Bu yıl 13.kez düzenlenen Alaçatı Ot Festivali’nin ilk akşamında Türkiye’ye Latin müziğini sevdiren, ülke sınırlarını aşan müzik ve şovlarıyla, Güney Amerika eğlence anlayışını Türkiye’ye taşıyan Sicimoğlu sahne aldı. Latin All Stars orkestrasıyla seslendirdiği eserlerde, kendi ezgilerini ve popüler şarkılarını Latin enstrümanlarının sıcaklığı ve kıpırtısıyla sunan Sicimoğlu, Alaçatılılara unutulmaz bir gece yaşattı. 

 

Bolero’lar, salsa’lar, caca’lar ve özel sürprizleriyle Alaçatılıları coşturan, Alaçatı Ot Festivali’nin kurucularından Ayhan Sicimoğlu bu yıl “Öz’e Dönüş” konseptiyle yapılan 13. Alaçatı Ot Festivali’nde sahne almaktan mutluluk duyduğunu belirterek, gecenin mimarı Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’ye teşekkür etti.

 

Denizli; “Şahane bir dört gün geçirmenizi diliyorum”

Sicimoğlu’na çiçek takdim etmek için sahneye çıkan Denizli, “Alaçatı Ot Festivali’nin kurucu isimlerinden olan değerli sanatçımız Ayhan Sicimoğlu, “Latin All Stars” orkestrasıyla bizlere keyifli anlar yaşattı. Kendisine ve sanatseverlerimize bu renkli akşam için teşekkür ediyoruz.

Şahane bir dört gün geçirmenizi diliyorum” dedi.

Bu haber 154 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ... HATİMOĞULLARI:
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ......
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()