Uğur Dündar ile Bülent Delican, Twitter’da Kapıştı

Dündar: ''Başımıza bir şey gelirse sorumlusu Delican'dır.''

22 Nisan 2016 - 15:45

Gazeteci – Yazar Uğur Dündar‘ın İzmir’in Selçuk ilçesinde yapmasını planladığı Halk Arenası programı için AK Partili Selçuk Belediyesi’nden tahsis edilen yer daha sonra yine belediye tarafından iptal edilmişti. Dündar yaşanan bu olayı Twitter adresinden”skandal” olarak niteledi. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican da AK Partili Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı‘nın yer tahsisinin iptali doğrultusunda aldığı kararı doğru bulmuştu. Delican, Dündar’ı ayrıca ”Cumhurbaşkanımıza ve partimize hakaretlerde bulunan isim” olarak yorumlamıştı.

DÜNDAR: ”BAŞIMIZA BİR ŞEY GELİRSE SORUMLUSU DELİCAN’DIR”

Delican’ın kendisini hedef alan ve yaşanan gelişmede belediyenin tavrını doğru bulan açıklamaları sonrası yeni tweet atan Dündar, ” AKP İzmir İl Bşk. Bülent Delican hedef göstermiş!Korkmuyorum ama, ‘Bu kaotik ortamda başımıza bir şey gelirse sorumlusu Delican’dır’diyorum” ifadelerini kullandı.

cannnn

DELİCAN’DAN TWEET BOMBARDIMANI

Dündar’ın tweeti sonrası Delican’dan jet kontra geldi. Delican adeta tweet bombardımanı yaptı. Delican’ın attığı tweetler şöyle;

1­ Sayın Uğur Dündar İzmir’le bağınız çok köklü, eski olabilir. Ama görüyorum ki, siz İzmir’i, İzmirlileri hiç mi hiç tanımamışsınız.

2­ Biz İzmir’de kimseyi tehdit etmez kimseyi hedef göstermeyiz.Müsterih olun.Allah’ın izniyle başınıza da bir şey gelmez..

3 ­Bu kent demokrasinin, hoşgörünün şehridir.

4­ Sn Uğur Dündar Gördüğüm kadarıyla siz eleştiri ile hakareti birbirine karıştırmaya başlamışsınız. Alt tarafı salon iptal edildi.

5­ ‘Tutuklansak da Selçuk’ta olacağız’ ifadesiyle sürece sabote etmek niye…

6­ Kusura bakmayın ama partimizin idaresindeki bir belediyeye ait salonda size ve saz arkadaşlarınıza..

7­ Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize hakaret ettirecek de değildik.

8­ Ama bir dönemin tarafsız habercisi Uğur Dündar’ın yerinde bugün tribünlere oynayan,provokatif bir örtülü siyasetçi görüyoruz ne yazık ki!

9 ­ Gördüğüm kadarıyla İzmir ve ilçeleri dışında program yapamıyorsunuz artık. Destek verdiğiniz partiniz gibi sahile sıkıştınız.

10 ­ Ama sanıyorum burada bile reyting sorununuz var ki basit bir salon iptalini provoke etme ihtiyacı içindesiniz.Yazık!

11 ­ Sn Uğur Dündar İzmir ne yaptığınızın farkında..İzmir demokrasinin şehridir tamam..

12 ­ Ama İzmir uyanıktır, akıllıdır da Sayın Dündar. Gazeteci ile siyasetçiyi ‘şıp’ diye birbirinden ayırır..

13 ­ Siyaset yapmak istiyorsanız Sn Uğur Dündar buyurun er meydanına

bdelic

DELİCAN’A İL YÖNETİCİSİ ÖZEN’DEN DE SERT YANIT GELDİ

Bülent Delican’ın Uğur Dündar’a yönelik bu tweetlerinden sonra CHP İzmir İl Yöneticisi Yücel Özen de sessiz kalmadı. Özen twitter hesabından, ”AKP İl Başkanı Delican! TMMOB salonunu vermeyince tu kaka… Selçuk Belediyesi Halk TV’ye salon vermeyince alkış! AKP adaletini alkışlıyoruz” açıklamasında bulundu.

Adsız

Bu haber 2479 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet Riskleri
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet...
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()