Sosyal Medyada Bir “KAHİN”

Twitter’ da @deepbureau kullanıcı adıyla paylaşımlarda bulunan hesap özellikle ABD merkezli gelişmeler konusunda çok ciddi ve gerçekleşen öngörüleri ile dikkat çekiyor.

24 Ekim 2017 - 23:17

İnsanların yaşamda gerçekleşecek olayları önceden bilme arzusu sosyal medyada “Kahinlik” görevini üstlenmiş bir çok kullanıcı ortaya çıkardı. Özellikle güncel siyaset ve ekonomi alanlarında yaşanması muhtemel gelişmelerin  önceden bilinme ihtimalinin bile cazibesi tartışılmaz. Bu nedenle sosyal medyada güncel gelişmelerle ilgili ön görülerde bulunan birçok hesap ortaya çıktı. Bu hesaplardan bir kısmı kullanıcılar tarafından dikkatle takip edilirken çok büyük bir bölümü ise yanlış öngörüleri ve gündemi değerlendirmedeki yetersizlikleri nedeniyle kaybolup gidiyor.

Ancak bunların içinde öyle bir hesap var ki öngörüleri ile dudak uçuklatıyor. Özellikle CIA tarafından düzenlendiğini iddia ettiği gelişmelerin süreç içinde gerçekleşmesi bu hesabı daha da dikkat çekici kılıyor.

Twitter’ da @deepbureau kullanıcı adıyla paylaşımlarda bulunan hesap özellikle ABD merkezli gelişmeler konusunda çok ciddi ve gerçekleşen öngörüleri ile dikkat çekiyor.

Rıza Zarrab’ ın ABD’de yakalanmasından dünyanın çeşitli yerlerinde ABD tarafından yürütülen operasyonlara kadar bir çok gelişmeyi önceden bildiren @deepbureau’ nun sadece öngörülerle bu bilgilere ulaştığını iddia etmesi ise akıllarda ciddi soru işaretleri bırakıyor.

Türkiye’ yi Ciddi Bir Ambargo mu Bekliyor?

Son olarak ABD ve AB’ nin ambargo alternatifini masaya süreceklerini dile getiren @deepbureau Türkiye’yi çok zor günlerin beklediğini özellikle vurguluyor.

@deepbureau’ nun paylaşımlarıdan bazıları:

 

Bu haber 49161 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()