Savcı Bharara' dan Manidar Tweet

AP News isimli haber sitesinin Trump ve Erdoğan' ın telefon görüşmesi ile ilgili attığı haber tweetine eski savcı Preet Bharara' dan manidar bir cevap geldi.

25 Kasım 2017 - 01:52

AP News isimli haber sitesinin Trump ve Erdoğan' ın telefon görüşmesi ile ilgili attığı haber tweetine eski savcı Preet Bharara' dan manidar bir cevap geldi. 

Sitenin haber başlığında trump ve Erdoğan arasında geçen telefon konuşmasının Suriye krizi ile ilgili olduğu belirtilirken Bharara' nın "Anything else...?" (Başka herhangi bir şey?) şeklinde cevap verdi. Bharara' nın konuşmanın içeriğinde Zarrab ile ilgili bölümlerin de olabileceği iması olduğu anlaşılıyor.

Bu haber 1705 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()