Peskov: Uzak Bir İhtimal Değil

MOSKOVA – Rusya Başkanlık Sarayı Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov; Başkan Vladimir Putin’in Suriye’deki durumlar ve gelişmeler konusunda İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve Türkiye rejimi başkanı Recep Tayip Erdoğan ile daimi bir iletişimde olduğunu ilan etti.

07 Şubat 2018 - 16:04

Moskova’da bugün basın mensuplarına açıklamaları sırasında Rusya, İran ve Türkiye arasında zirvenin düzenlenmesi olasılığına ilişkin soruya cevabında Peskov; söz konusu üç ülke arasında Suriye konusunda düzenli bir iletişimin bulunduğunu söyledi. Peskov üçlü bir zirvenin olma ihtimalinin uzak olmadığını, fakat şu ana dek bu konuda belirli bir anlaşmanın olmadığını ifade etti.

İran Cumhurbaşkanı Ruhani dün Putin ile bulunduğu telefon görüşmesinde böyle bir zirvenin olabileceğine işaret etmişti.

Bu haber 809 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()