CHP'nin Adayı Tezcan mı?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim kararını açıklamasının ardından kulisler de hareketlendi. AK Parti-MHP bloku ve İYİ Parti'nin adayı belli olurken gözler artık CHP'de. CHP'de başkanlık adayı için Bülent Tezcan ismi ağırlık kazandı.

19 Nisan 2018 - 15:47

CHP kulislerinden edinilen bilgilere göre 24 Haziran'da yapılacak erken seçimde Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayının Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü olan Aydın milletvekili Bülent Tezcan olduğu iddiası kuvvetlendi. Tezcan’ın tanınırlığı ve Grup Sözcülüğü performansındaki başarısı bu iddiaları güçlendiriyor.

Hatırlanacağı üzere CHP'nin önümüzdeki PM toplantısında adayının netleşeceği ve açıklanacağı yine Parti Sözcüsü Bülent tarafından paylaşılmıştı. 

Bu haber 1416 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet Riskleri
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet...
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()