CHP Balçova'dan Anlamlı Ziyaret

CHP Balçova İlçe Örgütü sosyal projesi kapsamında üyelerinin elleriyle ördükleri atkı ve bereleri Manisa Kırkağaç ilçesine bağlı mahallelerde eğitim gören öğrencilere dağıttı.

10 Nisan 2018 - 09:08

Cumhuriyet Halk Partisi Balçova İlçe Örgütü Manisa'nın Kırkağaç ilçesine bağlı Çaltıcak ve Alacalar mahallelerinde eğitim gören ilkokul öğrencilerine atkı,bere ve kitaplardan oluşan birer hediye paketi verdi.


CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz ve CHP Kırkağaç İlçe Başkanı Kadriye Öztekin öncülüğünde mahalleleri ziyaret eden CHP heyeti öğrencilere verdikleri hediyenin yanı sıra okullara da ayrıca 1 adet masaüstü bilgisayar ve 1 adet projeksiyon cihazı hediye ettiler.


CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz "Sosyal belediyeciliğin merkezi olan Balçova'da bu tür faaliyetleri yapıyoruz.CHP belediyesinin olmadığı bir ilçenin bu güzel mahallesine bu tür yardımları yaparak Sosyal Belediyeciliğin Kırkağaç'a da en kısa zamanda gelmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Bu haber 1246 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet Riskleri
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet...
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()