Çameli'nden Burdur Gölüne Uçtu

10-13 Ağustos 2017 tarihleri arasında Türkiye Hava Sporları Federasyonu ve Çameli Belediyesi organizasyonu ile düzenlenen 1. Türkiye Yelkenkanat Şampiyonasında bir rekor kırıldı.

13 Ağustos 2017 - 13:01

Yelkenkanat isimli motorsuz hava aracı ile Çameli Yaylacık dağından kalkış yapan Türkiye Hava Sporlatı Federasyonu pilotlarından Muhammed Emin ÖNER Burdur gölü civarlarına iniş yaparak bir rekora imza attı.

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Yelkenkanat Branş Başkanı Bayezid YILDIRIM önümüzdeki yıllarda Yaylacık dağında Dünya Şampiyonası hazırlıkları için yapılan şampiyonada başarılı uçuşlar gerçekleştirildiğini ve zamanla Çameli İlçesinin Yelkenkanat Sporu için Dünya çapında bir cazibe merkezi haline geleceğini açıkladı.

Bu haber 686 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Başkan Eşki “Güçlü Bornova”yı anlattı
Başkan Eşki “Güçlü Bornova”yı anlattı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()