Ağbaba: Bozdağ'ın Açıklamasını Olumlu Buluyoruz Ama...

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ’ın taşeronla ilgili açıklamasına CHP’den ilk tepki geldi. Çağdaş Ses'e konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba açıklamayı olumlu bulduklarını söyledi.

20 Kasım 2017 - 19:54

Çağdaş Ses'ten Erman Çimen'in haberine göre, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu’nun ardından taşeron işçilerin durumu ile ilgili yaptığı açıklamada çalışmaların son noktaya geldiğini belirterek’ Başbakanımızın başkanlığında ilgili bakan arkadaşlarımız uzun bir toplantı yaptılar. Daha sonra Başbakanımız bakanlarımıza bazı hususlarda ayrıca durulması talimatı verdi. Onlar da çalışmalarını sürdürüyorlar. Aralık sonu, Ocak ayı içinde taşeronla ilgili yasa Meclis’e gelecek ve sonuçlandırılacaktır.’ ifadelerini kullandı.

Hükümetin taşeronlarla ilgili bu açıklamasına ilk yanıt geçtiğimiz hafta sonu Taşeron İşçilik Çalıştayı düzenleyen CHP’den geldi.

Çağdaş Ses’e konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba yapılan açıklamayı olumlu bulduklarını belirterek; ‘Hafta sonu yaptığımız taşeron çalıştayı çok önemliydi. Hükümetinde bu çalıştaydan etkilenmesi bizi memnun eder.’ dedi.

AKP’nin daha önce Davutoğlu zamanından beri taşeron düzenlemesinin Meclis’e getireceklerini söylediğini ekleyen CHP’li Ağbaba; 'Olumlu buluyoruz. Ama bir an önce sonuçlandırılmasını bekliyoruz. Biz de bunun takipçisi olacağız.' diye konuştu…

İşte CHP'li Veli Ağababa'nın yaptığı o açıklama:

TAŞERON ÇALIŞANLARI BİLDİRGEMİZİ İMZALADI!

"Öncelikle bu konular kapalı kapılar ardında konuşulmamalı, taşeron çalışanlarının iradesi artık ortada, hepsi zaten CHP ile birlikte çalıştay bildirgesini imzalayarak bu iradeyi ortaya koydular. Mutlaka tarafların bu iradesi göz önünde bulundurulmalı. Kapalı kapılar ardında ben yaptım demekle bu iş olmaz. Mutlaka herkesin görüşünü almak lazım ki biz bunu yaptık. Nitekim bu hafta içi Sn. Bakana da ileteceğiz bu iradeyi.

AÇIKLAMAYI OLUMLU BULUYORUZ AMA...

Yaptığımız çalıştay çok ciddi bir çalıştaydı. Hükümetinde bu çalıştaydan etkilenmesi bizi memnun eder. Olumlu buluyoruz. Ama bir an önce sonuçlandırılmasını bekliyoruz. Daha önce Davutoğlu zamanından beri benzer müjdeler veriliyor ama bir türlü çözülemedi. Biz de bunun takipçisi olacağız."

Kaynak: GERÇEK HABERCİ
Bu haber 1022 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()