Ayaz Bebek için Konser

Akut lenfobastik lösemi teşhisi konulan Ayaz bebek için yardım konseri düzenleniyor.

21 Kasım 2017 - 08:38

Program yapımcısı ve sunucusu Cansu Başar ile sahne alacak sanatçılar çektikleri videolarla 3 yaşındaki Ayaz bebeğe destek oldu. Organize edilen yardım konserinin amacı, ameliyat öncesinde ve sonrasında Ayaz bebeğin ailesinin ihtiyacı olacak gerekli maddi desteği sağlamak. Konser, 26 Kasım Pazar akşamı saat 20.00'de İzmir Optimum AVM'deki Hayal Kahvesi'nde yapılacak. Cansu Başar, Ayaz bebekle karşılaşmalarını şöyle anlattı: "Gazete okurken çıktı karşıma Ayaz bebeğin 'ilik nakli aranıyor' haberi. Fotoğrafını görür görmez bir bağ oluştu aramızda ve 'Onun için bir şeyler yapmalıyım' dedim. Ben aynı zamanda bir muhasebeciyim. İşlerimin yoğunluğu arasında hemen aileye ulaşıp neler yapılması gerektiğini sordum. Baba Can Gök, herhangi bir Kızılay Kan Merkezi'ne gidip kök hücre bağışında bulunulması gerektiğini ve bu durumu yayarak birçok kişinin bunu yapması gerektiğini söyledi. Ne kadar çok bağış, o kadar şans demekti... Daha önce donörlük yaptım ve sürekli kan bağışı yapan biriyim. İlk işim ailemle birlikte kök hücre bağışı yapmak ve gerek işyerimde gerek sosyal medyada bunu duyurmak oldu. Bu süreçten hemen sonra güzel haberi aldık ve Ayaz'a uygun nakil bulundu. Kemoterapi tedavisi gördüğü için şuan değerlerinin düzelmesi bekleniyor. Düzelmesinden hemen sonra nakil işlemi yapılacak ve sağlığına kavuşacak inşallah. Tüm dualarımız Ayaz için..."

Ayaz bebeğe ilk teşhis 6 aylıkken konulmuş. Şimdi ameliyat için gün sayan Ayaz bebek bir yandan da, kendisi için hazırlanan etkinliğin gerçekleşmesini bekliyor. Etkinlikte Babacan Pesenkurdu, Süleyman İnceoğlu, Koray Hepenson, Ufuk Yıldırım, Nezihüçler, Seher Yaraş, Alper Baran Esin, Deniz Ersin Avcı, Pelin Elitez, Baran Ateş ve Yalçın Topyanak tek yürek olup Ayaz için şiirler, şarkılar söyleyecekler.

Hakan Altun, Emre Kınay, Ercan Saatçi, Alpay, Işın Karaca, Cengiz Kurtoğlu, Gökhan Tepe, Berkay Şahin, Aşkın Tuna, Gözde Mukavelat, Nükhet Duru, Tuğba Özerk, Niran Ünsal gibi duyarlı sanatçılardan Ayaz için destek videoları geldiğini söyleyen Başar, "Tek temennimiz Ayaz bebeğin bir an önce ameliyat olup sağlığına kavuşması" dedi. 

Başar, "Bundan 5 yıl önce donörlüğünü yaptığım, iki haftada bir trombosit vermeye gittiğim 2.5 yaşındaki Zeynep bebeğe yine böyle bir yardım gecesi yapmak istemiştim ama maalesef melek oldu ve ben bunu öğrendiğimde çok üzülmüştüm. Uzun bir süre de böyle bir yardım projesine kalkışamamıştım. Ta ki Ayaz'ın haberini okuyana kadar... Daha sonrasında ailenin durumunu araştırdım ve genç çiftin imkanlarına yardımcı olmak istedim. Anne Gülümser Gök ev hanımı, baba Can Gök aşçı. Fakat şuan işsiz. Ayaz için bir nebze katkı da bulunmak beni mutlu edecekti. Sahne alacak olan dostlarım, büyüklerim beni kırmadı. Bana bu projede destek olacaklarını söylediler. Bende kollarımı sıvadım. Öncelikle aileden izni alarak başladım bu yola... İzmir'de ve birçok yerde sahne alan solist ve şiir okuyan sanatçı dostlarım, büyüklerimle şiirli şarkılı bir gece hazırlayıp bu gecenin gelirlerini aileye teslim etmek tüm amacım. 26 Kasım Pazar akşamı saat 20.00'de herkesi İzmir Optimum AVM'deki Hayal Kahvesi'ne bekliyoruz" dedi.

2017/11/6751637.jpg
Bu haber 2750 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Deniz, Hüseyin ve Yusuf için Buca’da anma
Deniz, Hüseyin ve Yusuf için Buca’da anma
Polat, “Sehven Denilen Zamlar Milletten Misli İle Alınıyor”
Polat, “Sehven Denilen Zamlar Milletten Misli İle Alınıyor”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()