Yurdabekçi’nin yerine Kahraman Geldi

04 Nisan 2016 tarihinde yapılan Türk Kızılayı Olanğan Genel Kurulunda Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Cengiz Yurdabekçi 38 yıldır yürütmekte olduğu Manisa Şube Başkanlığı görevinden istifa ettİ ve Ankara’daki görevine başladı.

15 Nisan 2016 - 11:51

Yurdabekçi’den boşalan Manisa şube Başkanlığı görevine, yönetim kurulu üyeleriarasında yapılan seçimle 2 dönemdir Cengiz Yurdabekçi’nin başkan yardımcılığını yapan Cemal Kahraman seçildi.

Cemal Kahraman Kimdir?

1955 Manisa Doğumlu olanKahraman İktisadi Siyasi Bilimler Fakültesi mezunudur.

Uzun yıllar Müteahhitlik alanında ticari faaliyet  yürüten Cemal Kahraman, son yıllarda mesaisini ve enerjisini Türk Kızılay Manisa Şubesine ayırmış, Şehrin sevilen ve sayılan iş adamıdır.  Geçmişte siyasi parti ve birçok STK’larda da görev yapmış olan Kahraman evli ve 2 çocuk babasıdır.

Selman Keresteci Kimdir?

1978 Manisa doğumluolan Selman Keresteci İnşaat Mehendisliği mezunudur. Isıtma Soğutma ve konut Müteahhitlik alanında ticari faaliyet yürüten Selman Keresteci Şehrin sosyal ve başarılı genç iş adamlarındandır. Aynı zamanda Şehzadeler Belediye meclis üyesi ve Şehzadeler belediyesi imar komisyon başkanlığı görevini de yürüten Selman Keresteci evli ve 1 çocuk babasıdır.

Bu haber 799 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
Tasarruf tedbirleri açıklandı
Tasarruf tedbirleri açıklandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()