Yücel PM Öncesi Ankara'da

Her hafta mutlaka bir kez CHP Genel Merkezi'ni ziyaret eden İzmir İl Başkanı Deniz Yücel bir kez daha Ankara'ya gitti.

26 Aralık 2018 - 13:49

CHP’de bugüne kadar 531 belediye başkanı açıklandı. İstanbul ve Ankara'nın açıklanmasının ardından gözler İzmir'e çevrildi. 4 Ocak ve 11 Ocak'ta yapılacak Parti Meclislerinde açıklanması beklenen İzmir için aday adayları Ankara'yı mesken tutmuşken, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, haftalık rutini haline gelen ziyareti için Ankara'ya gitti. 
CHP İl Başkanı Deniz Yücel'in çantasında, geçtiğimiz günlerde önce ilçe başkanları ardından milletvekilleri ile bir araya gelerek İzmir’de yerel seçim süreciyle ilgili yapılan toplantılarıyla ilgili notları ileteceği öğrenildi. Yücel bunun dışında İYİ Parti ile ittifaka parti örgütünün tavrını da iletecek. 
Parti tabanının tüm kent genelinde İYİ Parti'den çok önde olduklarını bu nedenle belediye başkanlığı yerine, meclis üyeliği listelerinde yer verilmesini istediği biliniyor.

 

 

Bu haber 1297 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()