Yol ortasına set kuruldu, İBB otobüsüne sahte film çekildi: 'AKP için yapıldı'

AKP'nin İstanbul’da bozuk olmayan bir özel halk otobüsünün şoförüyle anlaşıp bozukmuş gibi gösterdiğini, sonra da set kurup çekim yaptığını açıklandı.

14 Ocak 2024 - 16:18

31 Mart seçimleri yaklaşırken, AKP'nin İstanbul’da arızalı olmayan bir özel halk otobüsünü arızalı gibi gösterdiği ve sonra da set kurup çekim yaptığı aktarıldı.

İBB Haber'in "Film gibi kumpası izleyin" başlığıyla sosyal medya üzerinden paylaştığı videoda, herhangi bir arızası bulunmayan bir özel halk otobüsünün şoförüyle anlaşılarak arızalı gibi gösterildiği ve yol kenarına set kurularak çekim yapıldığı belirtildi.

Görüntülerde otobüsün bozuk olduğunu göstermek için sis efekti yapıldığı ve yolcu rolündeki oyuncuların ise otobüsü itmeye çalıştığı görüldü.

Araç sahibinin ruhsatının iptal edildiği bildirilirken, araç sahibinin söz konusu çekim için 15 bin lira aldığı aktarıldı.

Paylaşılan görüntülerde yaşananlar şöyle aktarıldı:

"İETT'ye bağlı özel halk otobüsünün denetim sırasında görev yerinden çok uzağında olduğu tespit edildi. 

Görev sahası olmayan Bahçeköy durağında olan otobüse ilişkin yapılan incelemede, Beykoz Kavacık bölgesinde çalıştığı, sefer günü ise araç sahibinin talimatıyla şoförün sisteme arıza bilgisi girip, seferine çıkmadığı anlaşıldı.

Otobüsün, reklama filminin çekildiği Eyüpsultan bölgesine gittiği tespit edildi. Araç yol kenarına alındıktan sonra ise çekim ekibi ve malzemeler yerleştiriliyor. Araç içindeki konuşmalardan, reklam filminin AK Parti için yapıldığı anlaşılıyor.

Suçüstü tespit edilen bu durumun ardından aracın sahibinin ruhsatı iptal edildi. Yapılan incelemelerde araç sahibinin 15 bin lira karşılığında bu sahte reklam filmi için otobusü kullandırdığı anlaşıldı."

Bu haber 335 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri işaret etti: Her deprem yeni bir enerji, bir jeotermal doğuştur
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri...
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza gelmiş, kabul etmemek olmaz
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()