Yıldırım Açıkladı: İstanbul Belediye Başkanı İlçe Başkanlarından Biri Olabilir

Başbakan Binali Yıldırım, Kadir Topbaş'ın istifasını değerlendirdi. Topbaş "Yerine ilçe belediye başkanlarından biri gelir muhtemelen" dedi.

25 Eylül 2017 - 11:49

Başbakan Binali Yıldırım canlı yayında CNN Türk, NTV, Habertürk ve A Haber’in temsilcilerinin sorularını yanıtladı. Kadir Topbaş’ın istifasını değerlendiren Yıldırım “Toplantıdaydım, “Kadir Topbaş istifa etti” diye bilgi geldi ama orada “istifa ettirildim” diye bir şey mi dedi?” diye sordu.

'Erdoğan İstanbul için Uysal'ı işaret etti'
Topbaş’ın yerine kim gelecek sorusuna cevap veren Yıldırım “Yerine ilçe belediye başkanlarından biri gelir muhtemelen. Bu hafta sonunda süre doluyor, perşembe günü (28 Eylül) belediye mecisi seçim yapacak. Bir arkadaşımız boşalan koltuğu doldurmuş olacak. Koltuk boşaldı, başka biri gelip oturacak. Bizim de burada iyi kötü işimiz var yani” cevabını verdi.

KOLTUK DOLU: Şimdi koltuk boşaldı, başka biri gelip oturacak. Bizi nereye koyacaksınız? Koltuk dolu. Bizim de burada bir iyi kötü işimiz var yani.

TORUNUM BİLE TEŞEKKÜR ETTİ: TEOG sistem değil, sistem değişikliği yok. Benim torunum bile bana teşekkür etti. Tabi öğrenci psikolojisi bu, hiçbir öğrenci sınavı sevmez. Ama sınav olmadan da gelişme olmaz dolayısıyla TEOG bu sene kalkacak. Bunun yerine Milli Eğitim Bakanlığı üç tane çözüm üretiyor. Bunlardan bir tanesi 8. sınıf bitti artık ondan sonraki 4 lise. Liselerde değişik değişik işte. Burada bir tanesi her lisenin kendi sınavını yapması… Bunların artıları eksileri çalışılıyor. İkinci yöntem; ortaokul sertifikasyon sistemi, üçüncü yöntem, adrese dayalı kayıt sistemi. Bir kısım okullar da ortaokul mezuniyet ortalamasını arayabilir.

 

Duvar

Bu haber 827 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ... HATİMOĞULLARI:
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ......
Nazım Hikmet’in “Yolcu” oyununun prömiyeri yapıldı
Nazım Hikmet’in “Yolcu” oyununun prömiyeri yapıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()