Yıldırım'a Yakın Bir İsim, "İmamoğlu'nu Başkanlığı Hayırlı Olsun" Dedi

İYİ Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Aslan, Ekrem İmamoğlu ile rakibi Binali Yıldırım’ın karşılaştığı canlı yayının ardından Binali Yıldırım’a yakın bir isimle konuştuğunu, Konuştuğu kişinin kendisine “İmamoğlu’nun başkanlığı hayırlı olsun” dediğini söyledi.

17 Haziran 2019 - 14:19

23 Haziran'da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanlığı seçimlerinin CHP'li adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti’nin adayı Binali Yıldırım, İsmail Küçükkaya’nın moderatörlüğünde katıldıkları canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Canlı yayının ardından konuya ilişkin sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaşımda bulunan İYİ Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Aslan, “Binali Yıldırım’ın en yakınındaki biriyle konuştum. FETÖ ve İzmir’den kalma karton bilgi bizi yıktı; bu saatten sonra İmamoğlu’na başkanlık hayırlı olsun dedi...” ifadelerini kullandı.

Kaynak: gercekhaberci.com
Bu haber 642 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Genç İZİKAD Eğitim Kampı Ege Teknopark’ta yapıldı
Genç İZİKAD Eğitim Kampı Ege Teknopark’ta yapıldı
Başkan Mutlu: Konak’a somut işler yapmaya geldim
Başkan Mutlu: Konak’a somut işler yapmaya geldim

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()