Yazıcı'dan CHP'li Akaydın'a: Bedelini Öder

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın’ın 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili tartışmaya yol açan sözleri nedeniyle ‘bedel ödeyeceğini’ savundu.

11 Ağustos 2017 - 19:00

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz gecesi İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaptığı “Şu anda bu çıkış, bu hareket Allah’ın büyük bir lütfu” dediğini hatırlatan Akaydın, “Bu açıkça suçunun itirafıdır ve 249 şehidin de sorumlusu benim demektir” diye konuşmuştu.

‘Bedelini öder’

A Haber canlı yayınında gelen bir soru üzerine Akaydın’ı ‘Türk milletine hakaret etmek’le suçlayan Yazıcı şunları söyledi: “Vallahi bedelini öder. Bu millet bunları unutmaz ve belki de bunun bir ceza kovuşturması boyutu da olabilir. Değerleri böyle küçümsemek anlamıyla mutlaka ceza hukukunda da bir karşılığı vardır diye düşünüyorum.”

CHP’ye ‘disiplin’ çağrısı

CHP’yi de disiplin sürecini işletmeye çağıran AKP genel başkan yardımcısı şöyle konuştu: “CHP’nin her şeyden önce 250 şehidimizin şahsına, onların yakınlarına ve elbette ki aziz milletimize en ufak bir saygısı varsa bu söylemin sahibi grup üyesinin disiplin kuralları gereği sorgulaması gerekir diye düşünüyorum. Yani kamuoyu bunu bekliyor, öyle sanıyorum, öyle biliyorum. Bakalım CHP ne yapacak burada.”

Kaynak: Diken
Bu haber 1005 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Mutlu: Konak’a somut işler yapmaya geldim
Başkan Mutlu: Konak’a somut işler yapmaya geldim
Bornova’da mesai gün doğarken başlıyor
Bornova’da mesai gün doğarken başlıyor

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()