Vali Köşger: 4 Bin İzmirliyi Kaybettik

İzmir Valisi Selim Yavuz Köşger katıldığı bir programda Mart ayından bu yana korona virüs değerlendirmesi yaptı ve korkunç açıklamalarda bulundu.

02 Nisan 2021 - 18:23 - Güncelleme: 02 Nisan 2021 - 18:25

Vali Köşger, İzmir’de 4 bin’e yakın kişinin öldüğünü ve özellikle İzmir depreminden sonra vaka sayılarının zirve yaptığını dile getirerek şunları söyledi;

“Yoğun bakımlarda, yatak oranında sıkıntı yok. Bunun 4-5 katı vaka olduğu sürede sıkıntı yaşamamıştık. Bu, rehavete neden olmasın. Günlük vaka 900’ün üzerinde. Kısıtlı dönemden kontrollü döneme geçtiğimizde en bariz fark cumartesi yasağının kalkmış olmasıydı. Hafta sonu çok fazla sosyal temasta bulunuluyordu. Pazar günü kapalı, pazartesi günü rakamları görüyoruz. Bu rakam iki katına çıkıyor”

İzmir’de 900 bini kişi aşılandı

900 bin İzmirli yurtaşın aşılandığını söyleyen ve kendisinin de Korona olduğunu söyleyen Vali şunları söyledi;

“Hem yayılma hızı hem de ölümcül hızı devam ediyor. Çarşamba günü 16 vatandaşımızı kaybettik. Bizzat yaşamış birisi olarak tekin bir hastalık değil. Nereden nasıl bir sonuç vereceğini anlamak zor. Çok sıkıntılı bir hastalık.” dedi.

Bu haber 635 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız”
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin...
Kılıç, “Anayasaya aykırı koltukta anayasa yazılmaz”
Kılıç, “Anayasaya aykırı koltukta anayasa yazılmaz”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()