Uzan: "Türkiye'de seçim olmayabilir"

06 Nisan 2022 - 11:21

Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, İzmir'deki iftar yemeğine görüntülü telefon görüşmedi ile katıldı. Uzan; “Seçimin olup olmaması ile ilgili endişelerim var. Tayyip Erdoğan kaybedeceği bir seçime gider mi? Tayyip Erdoğan aday olamayacağı bir seçimde kimi gösterir. Endişelerim var. İnşallah ben yanılırım. İnşallah huzur içinde seçimler gerçekleşir" dedi.

Genç Parti Kurucu Başkanı ve Genel Başkan Cem Uzan, partisinin İzmir'deki iftar davetine Paris'ten canlı telefon bağlantısı ile katıldı. 
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cem Uzan, iddialı konuşmasında "Bu teknoloji sayesinde bugün İzmir'deyim. Teknoloji sayesinde Türkiye'nin herhangi bir yerinde olabiliyorum. Yapıcı bir muhalefet yaptığımızı düşünüyorum. Türkiye yeni bir iktidar seçecek yeni bir dönem başlayacak ve hep beraber olacağız. Genç Parti iktidar olacak ve Türkiyeyi içinde bulunduğu kaotik ortamdan çıkaracağız. Youtube röportajlarımda hep rakamlara işaret ettim. Son programda değiştirdim. nedeni şu. Türkiye rakamın sonuçlarını hissediyor zaten. Etinde kemiğinde yaşamında bu rakamları hissediyor. Peki biz ne yapacağız. Yeni Türkiye'yi gelecekteki Türkiyeyi anlatacağız. Enkaz değil moloz devralacağız. ve yeni Türkiye'yi inşa etmeyi biliyoruz hep birlikte inşa edeceğiz bunu" ifadelerine yer verdi.

 
KİM OLURSAN OL GEL DEMELERİ LAZIMDI

Özgürlük vurgusu yapan Uzan, " Genç parti sloganı özgürlük diyene kadar kimse bunu kullanmıyordu. unutturdular Türkiye'ye özgür yaşamı. 'Kim olursan ol gel' demeyi bilmeleri lazımdı. Bu imkana 20 senedir sahiptiler. Biz bütün insanlarımız özgürlük zenginlik başlığı altında toplamaya devam ediyoruz. Seçimlerde türkiye yeni bir iktidara uyanacak. her zaman söylüyorum türkiye yeniliklerin sistemi. 2 tur Türkiye için yeni ama başka Avrupa ülkelerinde kullanılıyor. Burada 6 gün sonra cumhurbaşkanlığı seçimi ilk tur var. 12 aday yarışıyor. neden türkiye 2 adaya mahkum kalıyor. Yok öyle birşey. Bizim dışımızda başka adaylarında çıkacağına inanıyorum. demokrasi şenlik gibi olmalı. Birinci turda gönlünüze göre versin. Hiçbir oy ziyan olmayacak. Biz ben inanıyorum ki genç partinin adayı ikinci tura kalacak. Hep birlikte inanılmazı başaracağız. 90 günde 7.8 oy aldık. Maalesef baraja takıldık. Ama artık baraja takılmayacağız. Yeni Türkiyeyi hep birlikte inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı. 


TÜRKİYE'DE SEÇİM OLMAYABİLİR
"Seçimin olup olmaması ile ilgili endişelerim var" diyen Cem Uzan, "Hatırlayacaksınız muhalefet erken seçim var diyorlardı muhalefet. Ben partideki arkadaşlarıma da dedim mümkün değil dedim. Tayyip Erdoğan kaybedeceği bir seçime gider mi? Tayyip Erdoğan aday olamayacağı bir seçimde kimi gösterir. Endişelerim var. İnşallah ben yanılırım. İnşallah huzur içinde seçimler gerçekleşir" dedi. 

genç parti yenigün

FİZİKEN ORADA OLMAYI İSTERDİM 
Uzan konuşmasını şu şekilde noktaladı: "Hayatta her zaman ideal şartlar olmayabiliyor. Ben fiziken orada olmayı isterdim bu bir fark yaratırdı. Siyasi olarakta yaratırdı. Hayat her zaman ideal şartlar vermiyor. elinizdeki imkanları en iyi şekilde kullanıp hedefe varır mısınız? Ona bakmak lazım. Ben çok yakından takip ediyorum. Yolsuzlukları açıkladım. Türkiyede olsam belki bunları yapamazdım.  elime kelepçe takarlardı. Bu açıklamaları yapsaydım. Bu gerçekleri görmek lazım. Rahmetli Demirel'in sözü var. Tencere kaynamazsa iktidar gider diye. Bugün Türkiye'de tencereler kaynamıyor.  Dürüst ve namuslu bir seçim yapılacaksa bu seçimi kazanmaları mümkün değil. İzmir gözbebeğimiz. İzmir Türkiye'nin gözbebeği. Artık rüzgar bizden yana."


HASRET BİTECEK
Ev sahibi Genç Parti İzmir İl Başkanı Koray Günüç,  iftara katılan Genç Parti Sözcüsü Avukat Metin Altmışkara'ya 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle plaket takdim etti.  
Kendisine yapılan plaket sürprizinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Altmışkara, şunları söyledi: "Tarih cesurları sever.  Seçim çalışmamız daha önce 'bu iş yürek ister' sloganıydı.  Biz burayı yeniden başlıyoruz sloganları ile donattık Cem Uzan'a sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz, bu hasret bitecek. Taş üstün taş olur ama laf üstüne laf olmaz derler. Genel başkanımın affına sığınarak söylemek isterim. dava arkadaşım her kademede beraber çalışmaktan onur duyduğum Koray başkanımın nazik düşüncesinden dolayı teşekkür ederim. Cem Başkanın gelmesi için çabalarımız var. Bunun böyle olması için de elimizden geleni yapacağız.  Hukuk üstünlüğü ve hukuk adına mücadele veren arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum."

Bu haber 4876 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 5 Yorum
  • Serdar küçük
    1 yıl önce
    SEN., BEN, BİZ, TÜRKİYE’yiz
  • Eftelya Gökdan
    1 yıl önce
    Z Kuşağı Cem Uzan diyecek.Genç Parti İktidar Olacak. Özgürlük, Zenginlik. Hedef Avrupa Birliği Cumhurbaşkanı Cem Uzan
  • Mehmet Elmas
    1 yıl önce
    Sonuna kadar Cem Uzan, sonuna kadar Genç Parti Cem Uzan cumhurbaşkanımız olacaktır.
  • Koray Günüç
    1 yıl önce
    İftar Yemeğimize katılan yazılı ve görsel medya mensubu kıymetli arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Koray Günüç Genç Parti İzmir İl Başkanı
  • Ümit GÖKDAN
    1 yıl önce
    İZMİR İL BAŞKANIMIZ SAYIN KORAY GÜNÜÇ ÖNDERLİĞİNDE GENC PARTI AILESINE HIZMET ETMEK ONURDUR,ŞEREFTİR. 2023 SEÇİM SONUÇLARI ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN CUMHURBAŞKANI OLACAK TEK LİDER SAYIN KURUCU GENEL BAŞKANIMIZ CEM UZAN'DIR.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()