"Uyuşma, Uyuşturma, Uyandır"


Yeşilay ve Bir Hayata Dokun Derneği’nin birlikte yürüttüğü ‘Bir Umut Ol’ projesi kapsamında düzenlenecek madde bağımlılığı bilgilendirme paneli Buca Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu Konferans Salonu’nda 7 Mart Çarşamba saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

27 Şubat 2018 - 16:24 - Güncelleme: 27 Şubat 2018 - 16:41

Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin hibe programı kapsamında Türkiye’de üçüncü, İzmir’de ise birinci seçilen ‘Bir Umut Ol’ projesi 15 ile 25 yaş aralığındaki gençlerin madde bağımlığı engellemek, sosyal hayata entegre etmek ve istihdamı sağlamak amacını taşıyor. 

Panelde,  bağımlılığı olan gençler ve ailelerinin yaşadıkları sorunları katılımcılarla paylaşarak farkındalık sağlamayı amaçladıklarını belirten Bir Hayata Dokun Derneği Kurucu Başkanı Burcu Bostancıoğlu proje kapsamında dokunacakları hayatların yanı sıra başka yaşamların da bu karanlık süreçlerden uzak durmasını amaçladıklarını dile getirdi.

Madde kullanıp bırakmış gençlerin madde kullanmaya neden başladıklarını,  nereden ulaştıkların, ve nasıl kurtulduklarını anlatarak çözüm sürecine katkı sağlamak üzere aileleriyle birlikte orada bulunacakları öğrenildi.

Kimler Katılacak?

Panele Prof. Dr.  Hakan Coşkuner, AKP İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Sanat terapisti Burcu Bostancıoğlu, İŞKUR Konak Müdürü İbrahim Ay, İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, İzmir Kent Konseyi Başkanı Çağrı Gruşçu, İyi Parti Konak İlçe Başkanı Şenol Alpat, İzmir Denetimli Serbestlik Müdürü Murat Kalkan ve Yeşilay yöneticileri destek sağlamak üzere katılım gösterecek isimler arasında. 

 

2018/02/2018-02-27-16-40-31.jpg
Bu haber 2517 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor
Başkan İrfan Önal’dan 1 Mayıs mesajı
Başkan İrfan Önal’dan 1 Mayıs mesajı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()