Urlalı Fotoğraf Sanatçıları Sakız Adası'nda Sergi Açıyor

Urla Fotoğraf Gönüllüleri Derneği (UFGD) 40 kişilik bir grupla Sakız’a gidiyor.

04 Ekim 2017 - 11:49

Bir süredir Sakız Fotoğraf Kulübü ile yazışan UFGD yönetimi, bu seyahatte hem Sakızlı fotoğrafçılarla tanışacak hem de “KADINLAR” konulu fotoğraf sergisini adaya taşıyacak.
 
UFGD üyelerinin fotoğraflarından oluşan sergi 7 Ekim Cumartesi saat 19.30’da Rodi Café’de törenle açılacak. Sergi üç hafta Sakızlıların ziyaretine açık kalacak.
 
Sakız’ın tarihi, doğal ve turistik yerlerinin de gezecek olan sanatçılar, iki günlük ziyarette Sakızlı fotoğrafçılarla tanışma ve kaynaşma fırsatı sağlayacak.

Bu haber 823 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız”
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin...
Kılıç, “Anayasaya aykırı koltukta anayasa yazılmaz”
Kılıç, “Anayasaya aykırı koltukta anayasa yazılmaz”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()