Ümraniye Belediyesi'nden 'Aktroll' haberine ilişkin açıklama

Halk TV'nin eski Aktroll Orhan Sarıkaya ile yaptığı röportaj sonrası Ümraniye Belediyesi'nden konuya ilişkin açıklama yapıldı.

22 Haziran 2022 - 12:36

Halk TV'den Seyhan Avşar geçmişte Ümraniye Belediyesi'nde görev yapmış Aktroll olarak bilinen Orhan Sarıkaya ile röportaj yapmıştı.

Sarıkaya, röportajda nasıl Aktroll olduğunu ve görev yaptığı süre boyunca neler yaptığını anlatmıştı.

Ümraniye Belediyesi’nde taşeron olarak işe başladığını ifade eden Sarıkaya'nın ardından belediyeden konuya ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi:

"Bugün bazı basın yayın organlarında yer alan Ümraniye Belediyesi eski çalışanı Orhan Sarıkaya ve aktroll haberleri üzerine açıklama yapma gereği doğmuştur.

Bahse konu haberlerde adı geçen şahıs 2010-2017 yılları arasında belediyemiz Ruhsar ve Denetim Müdürlüğü'nde banka görevlisi olarak çalışmış olup, görevde bulunduğu süre içerisinde diğer faaliyetler hakkında kurumumuzun bir ilgisi ve bağlantısı yoktur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Bu haber 253 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Egeli turizmciler 5. kez Mehmet İşler'le 'Devam' dedi
Egeli turizmciler 5. kez Mehmet İşler'le 'Devam' dedi
Bornova’nın parkları rengarenk olacak
Bornova’nın parkları rengarenk olacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()