Türkeş kardeşler Soylu'ya sahip çıkan Bahçeli'yi topa tuttu: 'Münafıklar, kanları bozuk'

Devlet Bahçeli mafyatik ilişkileri gündeme gelen Süleyman Soylu'ya sahip çıkmıştı. Alparslan Türkeş'in "muhalif" çocukları Kutalmış ve Ayyüce Türkeş Bahçeli ve MHP yönetimine tepki gösterdiler.

26 Eylül 2023 - 21:48

MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in çocukları Ayyüce Türkeş Taş ve Ahmet Kutalmış Türkeş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sahip çıktığı “Sonuna kadar arkasındayız” açıklamasına tepki gösterdiler.

Alparslan Türkeş Vakfı'nın da başkanı olan Kutalmış Türkeş, İYİP Genel Başkan Yardımcısı kardeşi Ayyüce Türkeş Taş'ın sosyal medyadaki paylaşımını alıntılayarak “Süleyman Soylu’ya vefa ve övgü nağraları atan mûnafıkların, Alparslan Türkeş’e hakaret ve ihanet edenleri baş köşeye oturtup; Türkeş’in resimlerini yerlere attırıp, ailesine küfür ve saldırı dışında bir vefa ve minnet göstermemeleri, kanlarının bozuk olduğunun delilidir” ifadeleriyle Devlet Bahçeli’ye yüklendi.

Bu haber 411 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İBB'den 'SGK borcu' açıklaması: Bakan Işıkhan'a yalanlama geldi
İBB'den 'SGK borcu' açıklaması: Bakan Işıkhan'a yalanlama geldi
İzmir’in eşsiz gün batımında Körfez turları başladı
İzmir’in eşsiz gün batımında Körfez turları başladı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()