TÜGİAD Ege TBMM’de görüşmelerde bulundu

TÜGİAD Ege Şubesi yönetimi Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu. Ulu Önder Atatürk’ün mozolesine çelenk koyarak ve Atatürk Anı Defteri’ni imzalayarak başlayan Ankara turunda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletvekilleri ile görüşmeler yapıldı. TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sebastien Durmuş, Ankara’da Ak Parti, CHP, İyi Parti milletvekilleri ile güncel ekonomik konuları görüştüklerini ifade ederek, iş dünyası olarak beklentileri de aktardıklarını söyledi.

06 Aralık 2022 - 09:58

TÜGİAD Ege Şubesi Ankara’da önce Anıtkabir’e giderek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk koyarak anı defterini imzaladı. Sonrasında TBMM’ye geçen TÜGİAD Ege Şubesi heyeti önce TBMM İdare Amiri, Ak Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan ile görüştü. Sonrasında TBMM Kit Komisyonu Başkanı Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile iktidardan beklentileri değerlendiren TÜGAD Ege Şubesi heyeti, daha sonra CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakıroğlu ve İYİ Parti İzmir Milletvekili Musavvat Dervişoğlu ile görüştü.

Ankara’da çok ilgiyle karşılandıklarını ifade eden TÜGAD Ege Başkanı Durmuş, “İktidar vekillerine iktidardan beklentilerimizi aktardık.  Muhalefet parti vekillerine ise beklentilerimizin takibi ve meclise aktarım noktasında destek istedik. Tüm vekillerimiz ile son derece verimli toplantılar gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte bu ziyaretleri tekrarlayacağız” diye konuştu. 

 

Bu haber 173 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Bornova’da pazaryeri seferberliği
Bornova’da pazaryeri seferberliği

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()