Travel Turkey’de Narlıdere farkı

Narlıdere Belediyesi, 8-10 Aralık tarihlerinde Fuar İzmir’de yapılan TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’nde İzmir Sokağı A Holünde yerini aldı.

08 Aralık 2022 - 17:17

Narlıdere Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 8-10 Aralık tarihlerinde Fuar İzmir’de yapılan TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’nde (Travel Turkey Fuarı) yerini aldı. Belediyeler için ayrılan İzmir Sokağı’nda A212 nolu stantta yer alan Narlıdere Belediyesi, daha ilk günden büyük bir ilgiyle karşılaştı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, herkesi Narlıdere stadında davet ettiklerini söyledi.

SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM HEDEFİ

Travel Turkey İzmir Fuarı'nın Türkiye ve dünya turizminin İzmir’de bir araya gelmesine vesile olduğunu söyleyen Başkan Ali Engin, “Travel Turkey kentimizin güzelliklerinin, tarihinin ve kültürünün tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Biz de fuar boyunca Narlıdere’mizi tanıtma fırsatı buluyoruz” diye konuştu. Seyahat trendlerinin her geçen gün değiştiğini söyleyen Başkan Engin, “Turizmde daha kısa süreli ve günübirlik geziler ön plana çıkmaya başladı. Biz de restorasyonunu büyük ölçüde tamamladığımız Yukarıköy’ü, Slow Food hareketiyle başlattığımız gastronomi hamlesini, proje ve yatırımlarımızı fuara katılan ziyaretçilerle paylaşıyoruz. Yerel ve kültürel kaynaklarımızı koruyor; yeşile ve doğaya sahip çıkan çevre dostu anlayışla sürdürülebilir turizmi destekliyoruz. Çünkü, sürdürülebilir turizmin Narlıdere’nin geleceği olduğuna inanıyoruz. İlçemizin turizm potansiyelini artıran çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz. Herkesi Narlıdere standına bekliyoruz” diye konuştu.

NARLIDERE HER YÖNÜYLE TRAVEL TURKEY’DE

Narlıdere Belediyesi, Travel Turkey’de; Yukarıköy Restorasyonu, Çocuk Senfoni Orkestrası, Slow Food çalışmaları, Üretici Kadın Kooperatifi faaliyetleri, Pir Sultan Abdal Parkı Projesi, bisiklet yolları, Narçiçekleri Anaokulları, Tenis İhtisas Kulübü Projesi, Park Orman Narlıdere, Mandalin Kafe ve Yelken Festiveli başta olmak üzere gerçekleştirdiği ve planladığı projeleri fuara katılanlarla buluşturuyor. 

 

Bu haber 687 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()