"TKP'liyim, AK Parti'ye oy vereceğim" diyen kişi tartışma yarattı: TKP ile bağı yok

TKP İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Savaş Sarı, AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ'a "TKP'liyim AK Parti'ye oy vereceğim" diyen kişinin TKP ile bağı olmadığını açıkladı.

28 Mart 2024 - 22:15

A Haber'in "İzmir AK Parti belediyeciliğine hasret kalmış! Hamza Dağ ile tokalaşan gencin sözleri dikkat çekti. TKP'liyim size oy vereceğim" haberi tartışma yarattı.

 

A Haber'in sitesinde yer alan haberde "Türkiye Komünist Partili (TKP) olduğunu söyleyen bir genç, Hamza Dağ'a ilk defa AK Parti'ye oy vereceğini söyledi. Gencin bu sözleri üzerine ise, Dağ, 'CHP'li çok duydum, İYİ Partiden de duydum da TKP'den ilk kez duyuyorum' yorumunda bulundu" ifadeleri kullanıldı.

 

"TKP İLE BAĞI YOK"
Yapılan paylaşıma yanıt veren Türkiye Komünist Partisi (TKP) İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Savaş Sarı, paylaşımdaki kişinin TKP’li olmadığını belirtti. Sarı, "Reklam yapmak için insanları dilediğiniz gibi TKP'li yapamazsınız Hamza Dağ" dedi. Sarı, “Reklam yapmak için insanları dilediğiniz gibi TKP'li yapamazsınız Hamza Dağ. Bu kardeşimizin TKP ile bir bağı yok. Ama TKP'ye sempati duyuyorsa kapımız her zaman açık. Buyursun gelsin anlatalım AKP'ye asla oy vermemesi gerektiğini.” dedi.

 

Haberin ardından videodaki kişinin AK Parti İzmir İl Teşkilatı Ekonomi Mali İşler Başkanı Tuğrul Mustafa Turğut olduğu iddia edildi. Turğut yaptığı paylaşımda görüntüdeki kişinin kendisi olmadığını belirtti.

 

"Ali Reis" isimli bir Twitter kullanıcısı da görüntüde yer alan kişi ile bir fotoğrafını paylaşarak, "Tiyatro diyen cahil paralı trollere atalım su resmi..adı emrah..diş teknisyeni kendisi.. @avhamzadag @Akparti" paylaşımı yaptı.

Bu haber 132 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Işıklar Mahallesi’nde değişim başlıyor
Işıklar Mahallesi’nde değişim başlıyor
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız”
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()