TKP Aliağa Bürosu Açıldı

24 Aralık 2017 - 22:41

Türkiye Komünist Partisi (TKP), 97'inci yaşını kutlarken başlattığı yeni örgüt açılışların bir yenisini daha ekledi. Tüpraş, Petkim, Habaş gibi büyük fabrikaları bulunduran ve bununla beraber sürekli işçi haklarının ihlalleri haberleri ile gündeme gelen Aliağa'da, Türkiye Komünist Partisi örgüt açılışını gerçekleştirdi.

İlçedeki siyasi partiler, sendikalar, dernekler, parti dostları ve üyelerinin katılımıyla yapılan açılışta, işçi nüfusunun bu denli yoğun olduğu bir ilçede önemli bir eksikliğin bu açılış ile giderildiğine değinildi. İşçilerin artık Türkiye'nin Komünist Partisi'nin kapısını çalarak örgütlü mücadeleye katılabileceklerinin önemine değinilen sohbette, bundan sonra tüm işçilerin ve Aliağalıların Demokrasi Meydanı Eren İş Hanı'ndaki parti binasına beklendiği belirtildi.

Bu haber 3835 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()