Thodex soruşturmasında yeni gelişme

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer ile Arnavutluk'ta görüntülenen kırmızı montlu kişi yakalandı.

10 Mayıs 2021 - 13:49

Kripto para borsası Thodex soruşturması kapsamında aranan şirketin kurucusu Faruk Fatih Özer'le Arnavutluk'ta görüntülenen kırmızı montlu kişinin yakalandığı bildirildi. 

Özer'i havalimanında karşıladıktan sonra otele yerleştiren, işlemleriyle ilgilenen kişinin Arnavutluk vatandaşı olduğu öğrenildi. Şüpheli ifadesinde Özer'i tanıdığını söyleyerek kaçışta asıl pay sahibinin bir başkası olduğunu iddia etti.

Bir tanıdığının ricası üzerine Özer'e yardımcı olduğunu söyleyen şüpheli, "Onun dolandırıcı olduğunu bilmiyordum" diyerek basında çıkan haberlerden sonra korktuğu için saklandığını söyledi.

Özer'in bir gıda firmasının yöneticisi ile saklandığının tespit edildiği öne sürüldü.

Bu haber 302 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir İş Dünyası’ndan 19 Mayıs Kutlaması “Güçlü ve Aydınlık gelecek gençlerin eseri olacaktır”
İzmir İş Dünyası’ndan 19 Mayıs Kutlaması “Güçlü ve...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()