Terörle mücadelede yeni yol haritası!

Terör örgütü ile sıcak çatışmalar 5 ay kökten temizlik 2 yıl

22 Nisan 2016 - 11:12

Terör örgütü PKK'nın şehir ve kırsaldaki yapılanmalarına yönelik operasyonların yol haritası belli oldu. Operasyon kararlılığının, güvenlik güçlerinin yasal, sosyal, teknoloji desteğiyle güçlendirilmesi planları ile gösterileceğini belirten güvenlik bürokratının verdiği bilgiye göre, teröristten arındır bırak anlayışı da terkedilecek.   
 
‘SICAK ÇATIŞMA BİTER’
 
Terörle mücadelede TSK ve polisin geldiği noktanın tüm öngörülerin üzerinde olduğunu vurgulayan güvenlik bürokratı “Yaptığımız değerlendirmede mevcut şartlarda teröristlerle yoğun ve sıcak çatışmalar 5-6 ay gibi bir süre devam edecektir. Ancak teröristlerin kökten temizlenmesi için düşük yoğunluklu çatışmalarla 2 yıl gibi bir süre öngörülebilir” diye konuştu. 

Bu haber 847 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor
Başkan İrfan Önal’dan 1 Mayıs mesajı
Başkan İrfan Önal’dan 1 Mayıs mesajı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()