Tanju Özcan, Bahçeli'ye seslendi: 'Birkaç hususu haddimi aşmadan hatırlatmak isterim'

Göçmen karşıtı politikalarıyla bilinen Bolu Belediye Başkanı Özcan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi seçim başarısından ötürü kutladı, Erdoğan'a destek vermemesi çağrısında bulundu.

18 Mayıs 2023 - 18:11

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu öncesinde Millet İttifakı verdiği mesajlarda "milliyetçilik" dozunu artırırken, göçmen karşıtı politikalarıyla tanınan CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye bir çağrı yaptı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Bahçeli'ye seslenen Özcan seçimlerde elde ettiği başarıdan dolayı "zatiali"lerini ve partisini kutladığını belirtti ve "haddini aşmadan" Bahçeli'ye bazı hususları hatırlatmak istediğini söyledi.

AKP'nin "Türk milliyetçisi" bir parti olmadığını belirten ve sığınmacılar konusunun "gizli bir istila girişimi" olduğunu ileri süren Özcan, Bahçeli'den AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a destek vermemesini istedi.

Özcan paylaşımında şunları kaydetti:

"Sayın Devlet Bahçeli,

Öncelikle 14 Mayıs seçimlerinde partinizin elde ettiği başarıdan dolayı zatıâlinizi ve partinizi kutlarım. Ancak tarihi sorumluluğum gereği birkaç hususu sizlere haddimi aşmadan hatırlatmak isterim.

AKP hiçbir zaman gerçek anlamda Büyük Türk Milliyetçisi Atatürk’ü içselleştirememiştir.

AKP kurulduğundan bu yana hiçbir zaman Türk Milliyetçisi olmamıştır.

Bunların nihai amacı, Türkiye’yi Türk Milliyetçiliği ’ne dayalı bir devlet olarak yönetmek değil, ümmet esasına dayalı bir devlete dönüştürmektir.

Sizin de hassasiyetle üzerinde durduğunuz sığınmacılar meselesi, üniter yapıyı bozmaya dönük gizli bir istila girişimidir.

Tüm bu sebeplerle, muhalefetin de hatalarını görüp söyleyen ve bu yüzden halen siyasi bedel ödemekte olan samimi bir Atatürkçü ve Türk Milliyetçisi olarak; 28 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermemek suretiyle Türkiye’nin ilelebet Türk Yurdu kalacağını bütün dünyaya göstermenizi bekler, saygılarımı sunarım."

Bu haber 198 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Genç İZİKAD Eğitim Kampı Ege Teknopark’ta yapıldı
Genç İZİKAD Eğitim Kampı Ege Teknopark’ta yapıldı
Başkan Mutlu: Konak’a somut işler yapmaya geldim
Başkan Mutlu: Konak’a somut işler yapmaya geldim

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()