Soylu'ya Cevap Urla'dan Geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu' nun ""Bir meczup Türkiye'ye bir darbe planlayacaksa biz işi gücü bırakalım. " sözlerine 26. Dönem İzmir Milletvekili Zeynep Altıok sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

07 Aralık 2018 - 09:51 - Güncelleme: 10 Aralık 2018 - 15:04

Ege Politik Haber Merkezi/ Soylu' nun konuk olduğu bir programda dile getirdiği açıklamalara cevap veren Altıok, sosyal medya hesabı üzerinden İçişleri Bakanı' nın  "Fethullah Gülen Türkiye'ye darbe planlayabilecek kabiliyete sahip değildir. Bir meczup Türkiye'ye darbe planlayacaksa biz işi gücü bırakalım." açıklamalasına tepki gösterdi. 

CHP' de Genel Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunmuş olan Zeynep Altıok, aynı paylaşımda Süleyman Soylu' ya tepkisini "Bence bir an önce bırakın.! Şimdi "meczub" dediğiniz kişi sizi 15 yıl boyunca kandırdı..."  diyerek gösterdi.

 

Bu haber 1245 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()