Soylu: Akşener her girdiği oluşumu dağıtır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sabah yazarı Şebnem Bursalı'ya verdiği röportajda Akşener için 'Ben merkezli ve dağıtıcı bir rolü olduğu da aşikârdır' yorumunda bulundu.

02 Ocak 2023 - 10:59

Sabah yazarı Şebnem Bursalı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla bir röportaj gerçekleştirdi. 

Soylu röportajda İYİP Genel Başkanı Meral Akşener'in 'Altılı Masa' içindeki pozisyonu için "Çizdiği siyasi çerçeve içerisinde Akşener'in girdiği her yerde güvensizlik oluşturduğu aşikârdır. Ben merkezli ve dağıtıcı bir rolü olduğu da aşikârdır. Vefadan yoksun olduğu da aşikârdır. Siyaseti hakkaniyetle izleyen herkes, bunu açıkça görür. Haliyle Aziz milletimiz de bunları görüyor, biliyor, yaşanmışlıkları var ve bu anlamda doğru bir feraseti var. Geri kalanı 6'lı masanın sorunudur" dedi. 

"2022 yılında 48 bin 165'i denizlerde olmak üzere toplam 278 bin 313 düzensiz göçmen yakalandı" diyen Soylu "8 bin 788 organizatör gözaltına alındı. Bugüne kadar ülkesine geri dönen Suriyeli sayısı 538 bin 654. Türkiye'de kayıt altına alınan Suriyeli sayısı 3 milyon 543 bin 837, 2018'den bugüne kadar 1 milyon 928 bin 947 düzensiz göçmenin ülkemize girişi engellendi. 2018'den bu yana 1 milyon 286 bin 276 düzensiz göçmen yakalandı" ifadelerini kullandı. 

Bu haber 145 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne serdi! Türkiye, cihaz ve hekim sayısında Avrupa'nın gerisinde
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne...
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme Sempozyumu
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()