Sinan Ateş'in isminin sokağa verilmesi teklifi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi

Silahlı saldırıda öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in isminin bir sokağa verilmesine dair önerge, Yalova Belediyesi meclis toplantısında AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.

02 Şubat 2023 - 11:06

Yalova Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısında, CHP grubu, Ankara'da uğradığı silahlı saldırıda öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in isminin bir sokağa verilmesi için önerge sundu.

Sözcü'nün haberine göre; önergenin görüşülmesi teklifi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.

Önergenin görüşülmesine ret oyu veren ve oturumu yöneten AKP’li belediye başkan vekili Mustafa Tutuk’un “Gündeme alamadık, hayırlısı olsun” sözleri ise dikkat çekti.

Bu haber 185 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri işaret etti: Her deprem yeni bir enerji, bir jeotermal doğuştur
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri...
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza gelmiş, kabul etmemek olmaz
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()