Şentop, "mafyadan 10 bin dolar alan siyasetçi" iddiasını Soylu'ya yazılı olarak sordu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, “mafyadan 10 bin dolar alan siyasetçi” iddiasıyla ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yazı gönderdi.

05 Haziran 2021 - 13:17

Habertürk TV, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop’un ‘mafyadan 10 bin dolar alan siyasetçi’ iddiasıyla ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yazı gönderdiğini aktardı. Canlı yayında aktarılana göre, bu yazıda şu ifadeler yer aldı:

“- Gazi Meclis’in bu tür iddialarla anılmaması ve vekillerin de zan altında kalmaması gerek.

– Hukuki sürecin başlatılabilmesi için tüm bilgi ve belgeler hem adli makamlara hem de Meclis Başkanlığı’na gönderilsin.”

Bu haber 304 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Egeli turizmciler 5. kez Mehmet İşler'le 'Devam' dedi
Egeli turizmciler 5. kez Mehmet İşler'le 'Devam' dedi
Bornova’nın parkları rengarenk olacak
Bornova’nın parkları rengarenk olacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()