Şehit yakınları ve gaziler için para toplanan 22 şüpheliye tepki!

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği (ŞAGAD) İzmir'de, STK'lar, ticari işletmeler ve vatandaşları arayarak kendilerini emekli albay, gazi üsteğmen ve astsubay olarak tanıtıp, şehit yakınları ile gaziler için para topladığı saptanan 22 şüpheliden 7'sinin tutuklandığı olay ilgili açıklamada bulundu.

19 Şubat 2021 - 12:17

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Son günlerde gündemde olan ve yapılan operasyonlar neticesinde gözaltına alınan hatta tutuklanan, maalesef içlerinde bu onurlu ünvanı taşıyan kişilerinde olduğu, bizleri üzen, kızdıran, küçük düşüren hatta rencide eden bu utanç verici durumu "Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği" olarak şiddetle kınıyoruz.

Bizler bu vatanı karşılıksız sevmiş, bayrağına rengini vermiş kişiler olarak bilmenizi isteriz ki hiçbir Şehit Aile ve Gazi dernekleri hiçbir zaman, hiçbir şekilde, milletimizin duygularıyla oynayacak ve suistimal edecek şekilde ne maddi ne de manevi davranışlarda bulunmamaktadır.

Milletimizi böyle amaçlar için kurulmuş sözde derneklere itibar etmemelerini hatta ve hatta gerekli mercilere şikayette bulunmalarını önemle rica ediyoruz.

Yüce devletimizden ve yargımızdan beklentimiz odur ki bu utanç verici maddi çıkar amaçlı kurulmuş olan bu sözde dernek ve yöneticileri için en ağır cezanın verilmesi ve biz Gazi ve Şehit Ailelerini bir nebze olsun siz yüce milletimiz karşısında rahatlatacaktır."

Bu haber 581 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Egeli turizmciler 5. kez Mehmet İşler'le 'Devam' dedi
Egeli turizmciler 5. kez Mehmet İşler'le 'Devam' dedi
Bayraklı Belediyesi eğitim kurumu için sınav yapacak
Bayraklı Belediyesi eğitim kurumu için sınav yapacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()