Şaibeli Bilirkişi TÜGVA ile Ortak

Cumhuriyet davasında tartışmalı bir rapor hazırlayan ‘bilirkişi’ Ünal Aldemir’in eğitmen olarak çalıştığı dernek, Bilal Erdoğan’ın yönetiminde yer aldığı TÜGVA ile birlikte iletişim fakültesi öğrencilerine 'yeni nesil gazetecilik' dersi verecek.

10 Ağustos 2017 - 10:41

Cumhuriyet davasında gazetenin yayın politikasının değişmesini suç gibi gösteren tartışmalı raporu hazırlayan ‘bilirkişi’ Ünal Aldemir, şimdi de iletişim fakültesi öğrencilerine ‘yeni nesil gazetecilik’ dersi verecek.

Cumhuriyet’ten Sinan Tartanoğlu’nun haberine göre Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın Yüksek İstişare Kurulu üyesi olduğu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ile Aldemir’in eğitmeni olduğu Uluslararası Medya Enformasyon Derneği, gazeteciliğe de el attı.

Buna göre Ankara’da iletişimciler için Medya İletişim Tasarım Akademisi adında bir kurum açılacak. Burada gazeteci adaylarına TÜGVA tarafından yapılan mülakatla eğitim verilecek. Eğitimi de Aldemir’in derneği üstenecek.

Eğitim, ‘medyada yaşanan değişime, sosyal medyadaki gelişmelere, teknoloji kullanımını etkinleştirmeye yönelik uygulama’ gibi alanları kapsayacak.

Bunun yanısıra, haber yazım teknikleri, sosyal medya uzmanlığı, fotomuhabirliği, haber fotoğrafı çekim teknikleri, basın danışmanlığı ve iletişim teknikleri, internet ve televizyon haberciliği dersleri de verilecek.

Ünal Aldemir kimdir?

Cumhuriyet gazetesi yazar ve yöneticilerinin dokuz ay tutuklu kalmasına neden olan iddianamede Aldemir gazetenin yayın politikasının değiştiğini vurgulamış, Cumhuriyet gazetesinin manşetleri üzerinden suçlamalarda bulunmuştu.

İletişim-bilişim uzmanı Aldemir, aynı zamanda yönetim kurulunda Sabah, Star ve Yeni Akit gibi gazetelerin köşe yazarlarının bulunduğu Uluslararası Medya Enformasyon Derneği’nde (UMED) eğitmenlik yapıyor. Aldemir, derneğin Medya Okulu Seminerleri kapsamında Mart 2016’da sosyal medya eğitimi verdi.

Bu haber 1852 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Bornova’da pazaryeri seferberliği
Bornova’da pazaryeri seferberliği

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()