SADAT: Şirketimizin paralı asker örgütü olmakla hiçbir ilgisi yoktur

Hakkında çok sayıda iddia gündeme gelen AKP destekli SADAT'tan açıklama geldi.

23 Ekim 2021 - 10:50

SADAT’ın Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tanrıverdi, kendilerine dair suçlamaların "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imajını zedelemek için tasarlanmış Batılı bir dezenformasyon kampanyasının parçası olduğunu" söyledi.

    SADAT'ın kurucusu Adnan Tanrıverdi’nin oğlu olan Melih Tanrıverdi, AFP'ye yaptığı açıklamada, "Şirketimizin paralı asker örgütü olmakla hiçbir ilgisi yoktur” dedi, "SADAT'ın küresel güçlere karşı beklenmedik bir aktör olarak eylem alanına girmesi... bu dezenformasyonun nedenini açıklıyor” ifadesini kullandı.

    Tanrıverdi, "SADAT hiçbir zaman Suriye, Libya ve Azerbaycan’da olmadı” iddiasında bulunarak “Küresel güçleri kandıracak kadar profesyonel olduğumuzu gerçekten düşünüyor musunuz?" dedi.

    Bu haber 202 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum
    Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
    İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
    İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme Sempozyumu
    İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme...
    Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne serdi! Türkiye, cihaz ve hekim sayısında Avrupa'nın gerisinde
    Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne...

    AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

    Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()