Saadet Partisi' nden pandemi videosu

Saadet Partisi sosyal medya hesabından paylaştığı 'Bir Başkadır Türkiye'de pandemi' başlıklı videoda Temel Karamollaoğlu' nun "Yönetme kapasitesi düşük bir iktidar var karışımızda!" ifadelerine yer verdi. 

23 Kasım 2020 - 17:07

Videoda salgın sürecinde siyaset, salgın, eğitim alanlarındaki gelişmelere yer verilirken hastalıkla en önde mücadele eden sağlık çalışanları da unutlmadı. 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşlara salgın sürecinde gerçekleşen mitingde çay dağıttı anlar da hazırlanan videoda kendine yer buldu. 

Videonun sonunda ise Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun "Gördüğümüz tablo maalesef hiç de iç açıcı değil. Zira bugün ülkemizde ülkeyi yönetmeye hevesli ancak yönetmenin getirdiği sorumluluğu tam olarak hissetmeyen, yönetme kapasitesi düşük bir iktidar var karışımızda!" sözleri duyuluyor. 

Videonun isminin Netflix dizisi 'Bir Başkadır'dan esinlenildiği anlaşılıyor.

Bu haber 888 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Başkan Eşki “Güçlü Bornova”yı anlattı
Başkan Eşki “Güçlü Bornova”yı anlattı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()