Rusya'da intihar saldırısı

Stavrapol'da 3 intihar saldırısı meydana geldi.

11 Nisan 2016 - 11:42

Patlama, 'nın güneyindeki Stavropol kentinde bir polis merkezinin yakınlarında meydana geldi. 3  bombacısının kendilerini patlattığı belirtiliyor. Bazı kaynaklarsa karakol yakınlarında gerçekleşen olayda beş patlama meydana geldiğini belirtiyor. Patlamalara ilişkin ayrıntılı bir bilgi yetkililerce henüz paylaşılmış değil. Patlamada ölen yada yaralanan kişi sayısı ile ilgilşi bir açıklama yapılmadı.

Sputnik'e konuşan bir güvenlik kaynağı ise "İlk belirlemelere göre üç intihar bombacısı Stavropol'un Novoselitskiy bölgesindeki polis karakolu yakınında üzerlerindeki patlayıcıları infilak ettirdi. Teröristler öldü. Yaklaşık beş patlama sesi duyuldu" dedi.

Bu haber 634 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Bornova’da pazaryeri seferberliği
Bornova’da pazaryeri seferberliği

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()